DC Szuperállatok Ligája - Wonder Woman és PB

DC Szuperállatok Ligája - Wonder Woman és PB
6 190 Ft
+124 hűségpont ajándékba - Részletek...
Mattel
inkább fiúknak
76043
Mi van akkor, ha egy csapat kiskedvenc szuperhősködésbe kezd? Pont az, ami a DC Szuperállatok Ligája rajzfilmekben látható. Sok bonyodalom és sok nevetés. Ideje, hogy ezeket a kalandokat a gyerekek is eljátsszák. Ebben a csomagban a rajzfilmben megismert kedvenc található, akivel újrajátszhatják a történeteket vagy újakat találhatnak ki. Ha többen játsszák, még a csapatmunkát is gyakorolhatják kis hőseitekkel. Reszkessetek gonosztevők! A csomagok egy szuperhős kiskedvencet tartalmaznak és külön kaphatók. A színek és díszítések eltérhetnek.
A "DC Szuperállatok Ligája - Wonder Woman és PB" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 3 és 6 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Mattel

DC Szuperállatok Ligája - Wonder Woman és PB

DC Szuperállatok Ligája - Wonder Woman és PB

6 190 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.