Deluxe építőjáték készlet - Járművek

Deluxe építőjáték készlet - Járművek
6 790 Ft
+136 hűségpont ajándékba - Részletek...
Playgo
inkább fiúknak
25159
A Deluxe építőjáték készlet - járművek egy több mint 450 darabos, műanyagból készült készlet, melyben villáskulcs és csavarozógép is helyet kapott. A szett segítségével számtalan járműmodellt tudsz megépíteni, tűzoltóautót, repülőt, motort, helikoptert, robotot, csak a fantáziád szabhat határt a lehetőségeknek! Csomagolási méretek: 58 x 40 x 7 cm.
A "Deluxe építőjáték készlet - Járművek" nevű játék gyártója a Playgo, főleg 6 és 12 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Playgo

Deluxe építőjáték készlet - Járművek

Deluxe építőjáték készlet - Járművek

6 790 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.