Dickie - Ford Raptor dinóvadász terepjáró dinókkal

Megérkezett a legújabb Ford Raptor dinóvadász terepjáró dinóval játékszett, amellyel indulhat a kaland a dinoszauruszokkal.A gyerekek visszarepülhetnek az őslények idejébe és segíthetnek az őrnek elfogni az elszabadult dinókat.
A szettben egy mozgatható őr figura és három dinoszaurusz is található a több funkcióval ellátott járgány mellett, akiket a platón is lehet szállítani. A terepjáró különlegessége, hogy 1:24 arányú kicsinyített mása az eredeti Ford Raptor modellnek, így garantált a valódi játék élménye.
A terepjáró tetején található egy gomb, mely megnyomásával fény- és hangeffektusok is aktiválhatók, ezzel még különlegesebbé téve a játékot. A Ford platója és ajtajai nyithatók és zárhatók, valamint az elején lévő csörlővel a sárba ragadt járgányok kimentése is egyszerűen megy neki. A kocsi gumiabroncsainak köszönhetően minden terepen kifogástalanul átgurulhatnak.
További élményfokozásért a játék tartalmaz egy befogóhálót is, mely segítségével könnyedén elkaphatók az elszabadult dinók.
Kezdődhet a befogó akció!
Jármű hossza: kb. 25 cm
A játék elemmel működik (3 X LR44). Az elemek nincsenek benne a csomagban.
A Dickie márkájú "Dickie - Ford Raptor dinóvadász terepjáró dinókkal" nevű játék gyártója a Simba, főleg 3 és 9 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
Dickie
inkább fiúknak
1-3 nap
76132
16 990 Ft
A "Dickie - Ford Raptor dinóvadász terepjáró dinókkal" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2022. október 04-én, kedden kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2022. október 04-én, kedden átveheti.

Ajánlott termékek

Dickie

Dickie - Ford Raptor dinóvadász terepjáró dinókkal

Dickie - Ford Raptor dinóvadász terepjáró dinókkal

16 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.