Dickie - Mercedes Action Truck autómentő szett

Dickie - Mercedes Action Truck autómentő szett
7 990 Ft
+160 hűségpont ajándékba - Részletek...
Dickie
73226
Bizony még a játékautók is elromlanak időnként, de aggodalomra semmi ok! Ez a bivalyerős, kék-sárga színű Mercedes autómentő még a városi terepjárókat is könnyen felteszi a platójára, ráadásul világít és hangokat is ad. A mozgó alkatrészeknek köszönhetően még élvezetesebb lesz a játék - forognak a kerekek és természetesen az emelőkar is, dönthető a plató, ki lehet támasztania járgányt...
A szettben egy szállításra váró rendőrautó is található.
A játék jó minőségű, strapabíró műanyagból készült.
Az autómentő mérete: kb. 26 cm
A rendőrautó mérete: kb. 12 cm.
A Dickie márkájú "Dickie - Mercedes Action Truck autómentő szett" nevű játék gyártója a Simba, főleg 3 és 12 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Dickie

Dickie - Mercedes Action Truck autómentő szett

Dickie - Mercedes Action Truck autómentő szett

7 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.