Webáruházunk 2021. július 22. és augusztus 5. között zárva tart!

Dickie - RC Sea Cruiser távirányítós motorcsónak

Dickie - RC Sea Cruiser távirányítós motorcsónak
A Dickie: RC Sea Cruiser távirányítós motorcsónak uralja a vizet! Az 1:48 méretarányú RC motorcsónakkal valódi tengerésznek érezheti magát az ember, édes vízben használható, medencében vagy tóban. Tartalmas, izgalmas játékot nyújt a friss levegőn. A csónak propellerhajtású, amire vigyáz a biztonsági kikapcsoló funkció, tehát a csónak csak akkor kezd fordulni, ha az a víz felszínén úszik. A kétcsatornás csónak 2.4 GHz frekvencián kommunikál a távirányítóval.
A játék elemmel működik (3 x AA, 2 x AAA). Az elemeket megtalálod a csomagban.
A Dickie márkájú "Dickie - RC Sea Cruiser távirányítós motorcsónak" nevű játék gyártója a Simba, főleg 3 és 12 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
Dickie
inkább fiúknak
68505
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Dickie - RC Sea Cruiser távirányítós motorcsónak

Dickie - RC Sea Cruiser távirányítós motorcsónak

11 590 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.