KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Dickie - Repülőtér játékszett - 13 db-os

Dickie - Repülőtér játékszett - 13 db-os
5 390 Ft
+108 hűségpont ajándékba - Részletek...
Dickie
inkább fiúknak
nem rendelhető
81803
Hamarosan megkezdjük a felszállást!
A Dickie repülőtér játékszettjével a gyerekek eljátszhatják egy igényesen és részletgazdagon kidolgozott játék GlobeStar repülőgép magasba emelkedését és leszállását. A készlet 3 járgányt is tartalmaz, többek között egy lépcsővel felszerelt autót, egy ételszállító kisautót - hogy a kis utasok finom falatokat majszolhassanak az utazás közben - , valamint egy poggyász szállító kocsit. A dobozban bóják és közlekedési táblák is helyet kaptak, így a gyerekek játékosan ismerkedhetnek meg a KRESZ alapjaival.
A játékszett lehetőséget teremt különböző történetek eljátszására, amely során fejlődik a gyerekek képzelete, fantáziája és kommunikációs készsége.
Anyaga: fém és műanyag
A repülő mérete: kb. 17 x 16 cm
A "Dickie - Repülőtér játékszett - 13 db-os" nevű játék gyártója a Dickie, főleg 3 és 10 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Dickie

Dickie - Repülőtér játékszett - 13 db-os

Dickie - Repülőtér játékszett - 13 db-os

5 390 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.