KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Dickie - Speed Tronic versenyautó fénnyel és hanggal - 20 cm

Dickie - Speed Tronic versenyautó fénnyel és hanggal - 20 cm
6 290 Ft
+126 hűségpont ajándékba - Részletek...
Dickie
inkább fiúknak
nem rendelhető
81805
Indulhat a futam?
A Dickie Speed Tronic versenyautójával a gyerekek eljátszhatják a legizgalmasabb autóversenyek jeleneteit - a gyorsulást, az előzést és a célba érés győzelmi pillanatait. Az igényes és részletgazdag karosszériával rendelkező kisautó alapszíne zöld, oldalain és tetején színes feliratok és vagány minták láthatók. A még valósághűbb játékélményhez hang- és fényeffektek is hozzájárulnak.
A játék strapabíró anyagokból készült, így a gyerekek sokáig élvezhetik majd a vele való játékot. Webáruházunkban további Dickie kisautók is kaphatók (külön-külön megvásárolhatók, elérhetőségük változhat), így a gyerekek tovább bővíthetik járgánygyűjteményüket.
Az autó hossza: 20 cm
A "Dickie - Speed Tronic versenyautó fénnyel és hanggal - 20 cm" nevű játék gyártója a Dickie, főleg 3 és 10 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Dickie

Dickie - Speed Tronic versenyautó fénnyel és hanggal - 20 cm

Dickie - Speed Tronic versenyautó fénnyel és hanggal - 20 cm

6 290 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.