KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Dickie - Szökés játékszett autókkal

Dickie - Szökés játékszett autókkal
9 990 Ft
+200 hűségpont ajándékba - Részletek...
Dickie
inkább fiúknak
nem rendelhető
59940
Dickie hordozható börtöncella kombinált zárral és menekülési gombbal felszerelve. A gyerekek a Mercedes rendőrautóval elkaphatják a gyorshajtó vagy bűnöző Dodge Challenger Hellcat autót, de résen kell lenni, mert a hangot adó és világító Hellcat bármelyik pillanatban megszökhet. A játék fejleszti a finommotorikát, képzelőerőt és órákig leköti a gyerekek figyelmét. A játék működéséhez 3 db LR44 elem szükséges, a csomagolás az elemeket tartalmazza.
A "Dickie - Szökés játékszett autókkal" nevű játék gyártója a Dickie, főleg 3 és 10 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Dickie

Dickie - Szökés játékszett autókkal

Dickie - Szökés játékszett autókkal

9 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.