KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Dickie - Traktor farakodó utánfutóval, 42 cm

Dickie - Traktor farakodó utánfutóval, 42 cm
8 490 Ft
+170 hűségpont ajándékba - Részletek...
Dickie
inkább fiúknak
nem rendelhető
59921
A Dickie traktoros utánfutóval a gyerekek megismerkedhetnek a traktorok működésével és megtapasztalhatják, hogy milyen munkákra használhatók. Az utánfutón fa gerendák találhatók, amik rögzíthetők, a daru segítségével pakolhatók. Az utánfutó leválasztható a traktorról. A traktor élethű hangot ad, lámpája világít. A játék működéséhez 2 db 1,5V R03 elem szükséges, a csomagolás csak a demo elemeket tartalmazza. A traktor és az utánfutó együttes hossza: 42 cm.
A "Dickie - Traktor farakodó utánfutóval, 42 cm" nevű játék gyártója a Dickie, főleg 3 és 8 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Dickie

Dickie - Traktor farakodó utánfutóval, 42 cm

Dickie - Traktor farakodó utánfutóval, 42 cm

8 490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.