Dickie - Vidám farm játékszett

Dickie - Vidám farm játékszett
Mindig is érdekelt Titeket a farm és az állatgondozás világa? A Dickie Vidám farm játékszettel most belekukkanthattok a gazdák mindennapi életébe. A kakas reggel ébresztőt hirdet, a traktor kigurul a garázsból és indulhat a napi munka. Minden megtalálható az igazi szórakoztató játékélményhez, a függönyök mozgathatóak, szénabálák és etetővályúk is találhatóak a csomagban. A Farm hangeffektekkel van ellátva, a játékot zene vagy állat-járműzajok kísérik. A traktor utánfutóval rendelkezik, amellyel akár az állatokat is szállíthatjátok.
A "Dickie - Vidám farm játékszett" nevű játék gyártója a Dickie, főleg 1 és 5 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
Dickie
66421
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Dickie - Vidám farm játékszett
Dickie - Vidám farm játékszett

Dickie - Vidám farm játékszett

23 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.