Dickie - Volvo On-site forgókotró, 26 cm

Dickie - Volvo On-site forgókotró, 26 cm
4 990 Ft
+100 hűségpont ajándékba - Részletek...
Dickie
inkább fiúknak
71924
Megérkezett a forgókotró is, indulhat az építkezés! Ezt a Volvo licences járművet a gyerekek egyaránt használhatják a szobában és kint a homokozóban vagy akár a tengerparton is. A műanyag kerekek jól tapadnak, a markolókanál billenthető, a fülke pedig 360 fokban forgatható, hogy valóban a kívánt helyre lehessen leborítani az építőanyagot.
A játék remekül fejleszti a logikus gondolkodást, a szem-kéz koordinációt és segít megérteni a járművek működési elvét.
A markoló mérete: 26 cm.
A Dickie márkájú "Dickie - Volvo On-site forgókotró, 26 cm" nevű játék gyártója a Simba, főleg 3 és 12 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Dickie

Dickie - Volvo On-site forgókotró, 26 cm

Dickie - Volvo On-site forgókotró, 26 cm

4 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.