KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Dickie - Volvo városi busz - 40 cm

Dickie - Volvo városi busz - 40 cm
6 750 Ft
+135 hűségpont ajándékba - Részletek...
Dickie
inkább fiúknak
nem rendelhető
81804
Volvo busz városi kalandokhoz!
A városok egyik legtöbbet használt tömegközlekedési eszköze a busz, ezzel a 40 cm-es Dickie Volvo városi busszal pedig a gyerekek eljátszhatják a városi közlekedés izgalmas jeleneteit. A játék busz nyitható ajtókkal rendelkezik, csuklós kialakítású, ezáltal úgy tud fordulni, akárcsak az igazi.
A járgány színe piros és kék, az elején és az oldalán látható kijelzőn "City Line" felirat látható. Ha a gyerekek bekukkantanak a belső térbe, megszemlélhetik a kék üléseket.
A játék strapabíró anyagokból készült, így a kicsik sokáig élvezhetik majd a vele való játékot. Webáruházunkban további Dickie járgányok is kaphatók (külön-külön megvásárolhatók, elérhetőségük változhat).
A busz hossza: 40 cm.
A "Dickie - Volvo városi busz - 40 cm" nevű játék gyártója a Dickie, főleg 3 és 10 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Dickie

Dickie - Volvo városi busz - 40 cm

Dickie - Volvo városi busz - 40 cm

6 750 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.