KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Digibirds - Kalitkában - Flora, kék-piros

Digibirds - Kalitkában - Flora, kék-piros
5 990 Ft
+120 hűségpont ajándékba - Részletek...
Digibirds
inkább lányoknak
nem rendelhető
28283
Énekelj együtt a kis madárkákkal, akárcsak a hercegnők a mesében! A madárkát össze lehet kapcsolni a többi kalitkában lévő Digibirds madárral, így egy egész madár sereget lehet létrehozni, akik csak neked énekelnek! A Digibirds madár azonnal elkezd énekelni - a 20 különböző dal egyikét - , ahogy elkezdesz fütyülni. Csak fújj rá és elkezd csipogni vagy dalra fakad és még mocorog is! A madár nem csak egyedül, de a többi madárral együtt kórusban is tud énekelni! A szettben egy ujjra helyezhető tartót is találsz, amire ráillesztheted a madarat, így olyan lesz mintha a kezedre szállt volna! Ha a hozzátartozó alkalmazással játszol és új szinteket oldasz fel, a sípszó hallatán új dallamokat tud majd énekelni madarad!
A játék 3 db LR44 gombelemmel működik, a csomagolás az elemeket tartalmazza. A csomag tartalék elemeket is tartalmaz.
A Digibirds márkájú "Digibirds - Kalitkában - Flora, kék-piros" nevű játék gyártója a Silverlit, főleg 4 és 12 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Digibirds

Digibirds - Kalitkában - Flora, kék-piros

Digibirds - Kalitkában - Flora, kék-piros

5 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.