KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Dinó formájú autóhordozó és kilövő - 35 cm

Dinó formájú autóhordozó és kilövő - 35 cm
2 890 Ft
+58 hűségpont ajándékba - Részletek...
nem rendelhető
81958
A kisfiúk kedvenc játékai közé tartoznak a kisautók és a dinoszauruszok. Ez a dinós autóhordozó éppen ezért remek választás, hiszen mindkét játék megtalálható benne. Egy dinoszaurusz, amely képes járművet tárolni és szállítani. A dinó testének átalakításával a hordozó tetejére egy rámpa építhető, amiről a kisautó a dinó száján keresztül gurulhat a földre. Hátulján rámpa található, amely segítségével a kisautó kigurítható a hordozóból. Elejéhez (a szájánál) pedig másik út is csatlakoztatható.
A "Dinó formájú autóhordozó és kilövő - 35 cm" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 3 és 8 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Dinó formájú autóhordozó és kilövő - 35 cm

Dinó formájú autóhordozó és kilövő - 35 cm

2 890 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.