KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

DinoRex - Vulkánkitörés adventi kalendárium

DinoRex - Vulkánkitörés adventi kalendárium
8 250 Ft
+165 hűségpont ajándékba - Részletek...
inkább fiúknak
nem rendelhető
81788
Vulkánkitörés és nagy dinómenekülés karácsonykor!
A DinoRex adventi naptárral a dinoszauruszokért rajongó gyerekek számára valódi élménnyé varázsolható az adventi készülődés időszaka. A kalendáriummal december elsejétől kezdve minden nap egy-egy új, dinókhoz kapcsolódó játékelemmel gazdagodhatnak a lurkók.
A dobozban több csomag varázshomok, slime, dinoszaurusz figurák, matricák, dinókoponya, és egy összeállítható vulkán is található, amelynek segítségével a kicsik eljátszhatják, ahogyan az őshüllők elmenekülnek a kitörő vulkán forró lávája elől. A dinókoponya világít a sötétben.
A történetek kitalálása és eljátszása során fejlődik a gyerekek képzelete, fantáziája és kommunikációs készsége. A vulkán összeillesztése fejleszti a gyerekek finommotorikáját, szem-kéz koordinációját és logikáját. Az adventi kalendárium tökéletes választás a dinoszauruszokat kedvelő gyerekek számára.
Csomagolás mérete: 32 x 41 x 8 cm
Tartalom: 3 db dinó figura, 1 db összeépíthető vulkán, 1 db dinókoponya, matricák, varázshomok, 3 csomag slime és még sok más.
A "DinoRex - Vulkánkitörés adventi kalendárium" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 3 és 10 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

DinoRex - Vulkánkitörés adventi kalendárium

DinoRex - Vulkánkitörés adventi kalendárium

8 250 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.