DinosArt - Dinó képfestő készlet vízfestékkel

4 290 Ft
+86 hűségpont ajándékba - Részletek...
CubicFun
1-3 nap
77422
A DinosArt Képfestő készletével az őshüllő-rajongó gyerekek 5 db varázslatos festményt készíthetnek el, amelyeket kirakhatnak a szobájuk falára, vagy akár meg is ajándékozhatják velük a kis barátaikat. A készlet mindent tartalmaz, ami az alkotás sikeréhez szükséges: 12 db élénk színű, szépen fogó vízfesték korongot, 2 db ecsetet (vastagabb és vékonyabb). Emellett a csomagban található előrajzolt, lakkozott vonalakkal ellátott festőlapok segítenek abban, hogy a vízfesték a megfelelő helyeken maradjon, másrészt világítanak a sötétben.
A készlet fejleszti a gyerekek finommotorikáját, kézügyességét és kreativitását, valamint a kicsik megismerkedhetnek a különböző színekkel és a színkeveréssel is.
A "DinosArt - Dinó képfestő készlet vízfestékkel" nevű játék gyártója a CubicFun, főleg 7 és 14 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A "DinosArt - Dinó képfestő készlet vízfestékkel" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2022. november 30-án, szerdán kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2022. november 30-án, szerdán átveheti.

Ajánlott termékek

DinosArt - Dinó képfestő készlet vízfestékkel

DinosArt - Dinó képfestő készlet vízfestékkel

4 290 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.