Dinoszaurusz fa építő szett - Brachiosaurus

Dinoszaurusz fa építő szett - Brachiosaurus
3 490 Ft
+70 hűségpont ajándékba - Részletek...
Professor Puzzle
8 éves kor fölött
nem rendelhető
28702
Építsd meg saját Brachiosaurus dínódat! A Dinoszaurusz fa építő szett - Brachiosaurus készletben két fa lapot, valamint fa építőelemeket találhatsz, amikből egy dínó csontvázát tudod összeállítani. A prehisztorikus élőlényről a mellékelt füzetben rengeteg információt találhatsz, a füzet labirintus, szókereső rejtvényeket, feladványokat is tartalmaz. A készlet fejleszti a kézügyességet, a problémamegoldó készséget valamint a térlátást is.

A "Dinoszaurusz fa építő szett - Brachiosaurus" nevű játék gyártója a Professor Puzzle, főleg 8 éves kor felettiek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Dinoszaurusz fa építő szett - Brachiosaurus

Dinoszaurusz fa építő szett - Brachiosaurus

3 490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.