KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Disney hercegnők - Ariel dupla palota mini hercegnő figurával

Disney hercegnők - Ariel dupla palota mini hercegnő figurával
17 490 Ft
+350 hűségpont ajándékba - Részletek...
Mattel
inkább lányoknak
nem rendelhető
81026
Minden hercegnőnek jár egy kastély!
Ezzel a dupla palota játékszettel A kis hableány kicsi és nagy rajongói pillanatok alatt elrepülhetnek Ariel világába. Az egymásra építhető palota felső szintje szárazföldi, alsó szintje pedig víz alatti kastély, azonban egy dolog közös bennük: mindkettő rengeteg játékteret, bútort és kiegészítőt rejt. Kagyló mintával díszített ágyikó, királyi székek, finomságokkal megrakott asztalka, sőt még egy hinta is található ebben a mesebeli palotában.
A felső szint közepén található korong forgatható, így a boldog tulajdonosok minden oldalról megszemlélhetik a hableányt. A sellőlány csinos, víz alatti ruhája hideg és meleg víz hatására megváltoztatja a színét.
A több mint 10 elemet tartalmazó szett lehetőséget teremt különböző történetek eljátszására, amely során fejlődik a gyerekek képzelete, fantáziája és kommunikációs készsége.
A figura nem áll meg magától. A színek és díszítések eltérhetnek a képen láthatótól.
A "Disney hercegnők - Ariel dupla palota mini hercegnő figurával" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 3 és 12 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Mattel

Disney hercegnők - Ariel dupla palota mini hercegnő figurával

Disney hercegnők - Ariel dupla palota mini hercegnő figurával

17 490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.