Disney hercegnők - Úszó Ariel baba

Disney hercegnők - Úszó Ariel baba
11 990 Ft
+240 hűségpont ajándékba - Részletek...
Mattel
inkább lányoknak
nem rendelhető
81021
Ariel jön már... ráadásul színváltós uszonnyal!
A gyerekek most elmerülhetnek a Disney csodálatos világában ezzel az igényesen kidolgozott úszó Ariel babával. A sellő baba tiarában, kagylós felsőben és nyaklánccal a nyakában igazi hercegnőként ragyog, hableány uszonyának vége pedig stílusos szivárványszínekben pompázik.
De nem csak ez a varázslatos benne! Ha a gyerekek a csípőjét nyomkodják, a baba úszó mozdulatokat végez, ráadásul hideg és meleg víz hatására megváltozik uszonyának és egyik hajtincsének a színe. A készletben egy, a baba kezére felcsatolható kis csikóhal is rejlik.
A baba lehetőséget teremt különböző történetek kitalálására és eljátszására, amely során fejlődik a gyerekek képzelete, fantáziája és kommunikációskészége. Részletgazdag és színes kivitelezése tökéletes ajándékká teszi A kis hableány kicsi és nagy rajongóinak számára.
A baba nem úszik a vízben és és áll meg magától. A színek és díszítések eltérhetnek a képen láthatótól.
A "Disney hercegnők - Úszó Ariel baba" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 3 és 12 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Mattel

Disney hercegnők - Úszó Ariel baba

Disney hercegnők - Úszó Ariel baba

11 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.