Divatos Minnie egér - Daisy pizsamapartija

Divatos Minnie egér - Daisy pizsamapartija
5 550 Ft
+111 hűségpont ajándékba - Részletek...
Mattel
inkább lányoknak
29263
Mi lehet annál jobb szórakozás, mint a barátaiddal együtt aludni, pizsama partin részt venni. Daisy kacsa egy pizsama partira készül, segíts neki! A dobozban egy kettéválasztható emeletes ágyat, 2 ajándékdobozt, egy zsúrkocsit, egy tálcát, egy étkezőasztalt a tetején forgatható résszel, két étkezőszéket, egy kisállatot, egy fotelt, egy hajszárító burát és egy dobozt találsz.
A szett 13 kiegészítőt tartalmaz összesen.
A "Divatos Minnie egér - Daisy pizsamapartija" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 2 és 6 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Mattel

Divatos Minnie egér - Daisy pizsamapartija

Divatos Minnie egér - Daisy pizsamapartija

5 550 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.