Dr. Microbe társasjáték

Légy a leggyorsabb tudós a laborban és tűnj ki a labortanoncok közül! Segíts a csipesszel, a Petri-csészével és a színes mikrobákkal befejezni a kutatását. A logika segítségével versenyezz tudóstársaiddal, hogy kitaláld mely mikrobák hiányoznak a kihívás kártyáról és gyorsan szerezd be őket!
A játék menete egyszerű és izgalmas: mindegyik körben egy kihíváskártyát kapsz, amely mikrobák és esetleg egy szuper baktérium kombinációját mutatja. Minden játékosnak van egy csipesze és egy Petri-csészéje, amely három kisebb és egy nagyobb részre van osztva. Miután a kihívás kártyákat felfedtétek, versenyeznetek kell, hogy a mikrobákat (és a szuper baktériumokat, ha van) elhelyezzétek a csészében. Sőt, azt is ki kell találnotok, hogy pl. a következő szabály alapján mely mikrobákat és esetleg szuper baktériumokat kell a Petri-csészébe helyeznetek: A szuper baktériumnak mindig más alakúnak és színűnek kell lennie, mint a tányérodban lévő 3 mikrobának! Aki először tölti meg a tálkáját a megfelelő elemekkel, azé a kártya és aki összegyűjt 5 db-ot belőle, az megnyeri a játékot! Légy résen és gondolkozz logikusan!
Változatként, a lila vírussal is játszhattok, amely ugyanott kezdi a játékot mind a többi mikroba, a Petri-csészében. A lila vírust megragadva a bal oldali szomszédod csészéjébe helyezheted, majd a kövi játékos továbbadhatja balra és így tovább. Nem tudod befejezni a körödet, ha a lila vírus a te Petri-csészédben van. Akinek a forduló végén a lila vírus a tálkájában landol, annak a korábban összegyűjtött kártyái közül egyet oda kell adnia a forduló győztesének.
Egy izgalmas játék mindenkinek, aki érdeklődik a biológia iránt!
A "Dr. Microbe társasjáték" nevű játék gyártója a Gém Klub, főleg 8 és 12 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
Gém Klub
1-3 nap
70290
5 090 Ft
A "Dr. Microbe társasjáték" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2021. szeptember 29-én, szerdán kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2021. szeptember 29-én, szerdán átveheti.

Ajánlott termékek

Dr. Microbe társasjáték

Dr. Microbe társasjáték

5 090 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.