Dragon-i Toys kölyök Megasaurus T-rex - Beszélő interaktív T-Rex

Minden ovis álma, hogy egy igazi, félelmetesen cuki, beszélő dínó kisgazdája lehessen. Ez az interaktív kölyök T-Rex egy szuper oktató játék, amely bevezeti a gyerekeket az állati hangok világába, emellett a Talk Back ismétlő funkció ösztönzi is a kicsiket a kommunikációra. Az imádnivaló bébi dínó valósághű hangokat ad ki: morog, ordít, topog vagy éppen a vacsoráján csámcsog. Szeme világít és mozgatható a keze is, így a gyerekek különböző pózokba állíthatják be őket.
A "Dragon-i Toys kölyök Megasaurus T-rex - Beszélő interaktív T-Rex" nevű játék gyártója a Dragon-i Toys, főleg 2 és 13 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
Dragon-i Toys
1-3 nap
73576
6 690 Ft
A "Dragon-i Toys kölyök Megasaurus T-rex - Beszélő interaktív T-Rex" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2022. július 08-án, pénteken kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2022. július 08-án, pénteken átveheti.

Ajánlott termékek

Dragon-i Toys kölyök Megasaurus T-rex - Beszélő interaktív T-Rex

Dragon-i Toys kölyök Megasaurus T-rex - Beszélő interaktív T-Rex

6 690 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.