KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Dream Ella - Candy unikornis figura cukorka alakú sörénydíszekkel - lila

Dream Ella - Candy unikornis figura cukorka alakú sörénydíszekkel - lila
5 350 Ft
+107 hűségpont ajándékba - Részletek...
inkább lányoknak
nem rendelhető
82061
Sörénydíszítés cukorkákkal? Dream Ella világában nem is lehetne másképp!
Az MGA's Dream Ella unikornis figurái igazán különleges teremtmények: színes, melírozott hatású sörényük és farkuk mellett szarvuk úgy néz ki, mintha cukorkából készült volna.
A készletek egy-egy unikornishoz illő fésűt, valamint színes, cukorka formájú sörénydíszeket is tartalmaznak, amelyek ráadásul édes illatot is árasztanak magukból, a gyerekek pedig könnyedén kidíszíthetik velük az unikornis sörényét és farkát. Ebben a csomagban Lilac, a lila színű unikornis rejlik.
A játékszett segítségével a gyerekek fejlődhetnek a finommotorika és a szem-kéz koordináció területén, valamint különböző történeteket is eljátszhatnak, amely során képzeletük és kommunikációs készségük is fejlődik.
Webáruházunkban további Dream Ella babák és játékszettek is kaphatók (külön-külön megvásárolhatók, elérhetőségük változhat), amelyekkel még izgalmasabb történeteket szőhetnek a boldog tulajdonosok.
A "Dream Ella - Candy unikornis figura cukorka alakú sörénydíszekkel - lila" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 3 és 12 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Dream Ella - Candy unikornis figura cukorka alakú sörénydíszekkel - lila

Dream Ella - Candy unikornis figura cukorka alakú sörénydíszekkel - lila

5 350 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.