KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Dream Ella - Hercegnő hintó unikornissal

Dream Ella - Hercegnő hintó unikornissal
9 190 Ft
+184 hűségpont ajándékba - Részletek...
inkább lányoknak
nem rendelhető
82060
Cukorkakerekű kocsi, amit egy unikornis húz? Ez csakis Dream Ella hintója lehet!
Az MGA's Dream Ella hercegnő hintója igazán varázslatosan fest, hiszen kerekei úgy néznek ki, mintha cukorkákból lennének, kacskaringós díszei pedig igazán egyedivé és hercegnőkhöz méltóvá teszik. A beszállás könnyű: csupán ki kell nyitni a hintó ajtaját, és már el is foglalhatják a helyüket a kényelmes ülésen a kis utasok.
A hintót egy pink sörénnyel és aranyszínű szarvval rendelkező unikornis húzza, akinek rózsaszín nyereg, valamint szíj és szár könnyíti meg a dolgát. A hintó kerekei gurulnak.
A hintó segítségével a gyerekek különböző történeteket játszhatnak el, amely során fejlődik képzeletük, fantáziájuk és kommunikációs készségük.
A készlet babákat nem tartalmaz, azonban azok külön-külön megvásárolhatók webáruházunkban (elérhetőségük változhat).
A "Dream Ella - Hercegnő hintó unikornissal" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 3 és 12 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Dream Ella - Hercegnő hintó unikornissal

Dream Ella - Hercegnő hintó unikornissal

9 190 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.