KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Dream Ella - Hercegnő kastély

Dream Ella - Hercegnő kastély
22 290 Ft
+446 hűségpont ajándékba - Részletek...
inkább lányoknak
nem rendelhető
82059
Mesés kastély hercegnőknek!
Az MGA's Dream Ella hercegnő kastélya alig várja, hogy a tündérek és hercegnők megtöltsék a termeit és szobáit élettel. A kastélyba a nyitható ajtón keresztül juthatnak be a hercegnők, ahol megpihenhetnek a széken, megcsodálhatják magukat az állótükörben, valamint kikémlelhetnek az ablakon, hogy megszemléljék a mesés birodalmat.
A játék kastély kétszintes, az emeletre egy mozgatható csigalépcsőn tudnak felsétálni a kis lakók. Az áttetsző kupolás termet elhagyva rögtön a hálószobában találják magukat a hercegnők, ahol egy lehajtható, kényelmes ágyikón hajthatják álomra a fejüket.
A kastély összecsukható, az oldalán lévő praktikus fogantyúnak köszönhetően pedig a kis tulajdonosok könnyedén magukkal vihetik bárhová, ahol szeretnék eljátszani a varázslatos jeleneteket. A történetek eljátszása során fejlődik a kicsik képzelete, fantáziája és kommunikációs készsége.
A kastély összeállításához felnőtt segítsége szükséges. A doboz nem tartalmaz babákat, azonban azok külön megvásárolhatók webáruházunkban (elérhetőségük változhat).
A színek és díszítések eltérhetnek a képen láthatótól.
A kastély összeállított mérete: 46,2 x 89,5 cm
A "Dream Ella - Hercegnő kastély" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 3 és 12 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Dream Ella - Hercegnő kastély

Dream Ella - Hercegnő kastély

22 290 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.