2024.08.02-ig (szabadság miatt) zárva tartunk. Új rendelést - legkorábban - augusztus 6-án tud átvenni.

Dream Ella - I AM állatorvos karrier baba

Dream Ella - I AM állatorvos karrier baba
3 390 Ft
+68 hűségpont ajándékba - Részletek...
inkább lányoknak
nem rendelhető
82058
Dr. Ella rendel!
Az MGA's Dream Ella I am a... karrier babákkal a kislányok különböző szakmákkal ismerkedhetnek meg. Ez a csomag Ellát tartalmazza, aki állatorvosként alig várja, hogy megvizsgálja és meggyógyítsa a beteg kis kedvenceket. A barna hajú baba kék színű nadrágot és felsőt visel, amelyet egy tappancsnyom díszít, megjelenését pedig egy stílusos cipő teszi teljessé. A csomag egy kiskutya figurát is tartalmaz, hogy a gyerekek eljátszhassák az állatorvosi rendelő jeleneteit.
A baba segítségével a gyerekek különböző történeteket játszhatnak el, amely során fejlődik képzeletük, fantáziájuk és kommunikációs készségük.
Webáruházunkban további Dream Ella babák és játékszettek is kaphatók (külön-külön megvásárolhatók, elérhetőségük változhat), amelyekkel még izgalmasabb történeteket szőhetnek a boldog tulajdonosok.
Csomagolás mérete: 10,8 x 5,7 x 32,4 cm
Tartalom: 1 db baba, 1 db kutya figura.
A "Dream Ella - I AM állatorvos karrier baba" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 3 és 12 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Dream Ella - I AM állatorvos karrier baba

Dream Ella - I AM állatorvos karrier baba

3 390 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.