KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Dream Ella - Színváltós tündér baba kék parókával

Dream Ella - Színváltós tündér baba kék parókával
3 990 Ft
+80 hűségpont ajándékba - Részletek...
inkább lányoknak
nem rendelhető
82057
Az MGA's Dream Ella színváltós tündér babája alig várja, hogy "levetkőzze" magáról a kék színű fedőréteget, és felfedje valódi énjét. A gyerekeknek nincs más dolguk, mint hideg vízbe tenni a babát, majd a mellékelt szivacs segítségével ledörzsölni róla a fényes mázat, és már elő is bukkan a gyönyörű tündérlány. A csomag meglepetéseket is tartalmaz, többek között egy többrétegű tüllös szoknyát, egy stílusos, kék színű parókát, valamint a szetthez illő csillogó cipellőket, amelyeken még egy-egy szárny is helyet kapott.
A tündér baba segítségével a gyerekek különböző történeteket játszhatnak el, amely során fejlődik képzeletük, fantáziájuk és kommunikációs készségük.
Webáruházunkban további Dream Ella babák és játékszettek is kaphatók (külön-külön megvásárolhatók, elérhetőségük változhat), amelyekkel még varázslatosabb történeteket szőhetnek a boldog tulajdonosok.
A baba magassága: 29,2 cm
A "Dream Ella - Színváltós tündér baba kék parókával" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 3 és 12 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Dream Ella - Színváltós tündér baba kék parókával

Dream Ella - Színváltós tündér baba kék parókával

3 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.