LEGO® DUPLO® 10587 - Kávézó

LEGO DUPLO 10587 - Kávézó
5 590 Ft
+112 hűségpont ajándékba - Részletek...
LEGO®
inkább lányoknak
nem rendelhető
29929
Ülj le egy percre a kávézóban és egyél egy finom sütit!
Állítsd össze kedvedre a sok, különböző színű LEGO DUPLO elemből, saját kávézódat! Amikor megérkeznek a vendégek, adj nekik étlapot, hogy könnyen tudjanak választani a finomságok közül! Ha bizonytalanok, ajánlhatsz nekik egy frissen sült baguette-t vagy az éppen a sütőben piruló kenyeret. Játsszatok el egy igazi kávéházi jelenetet, használva a dekorált LEGO Duplo építőelemeket!
Tartozékok: 52 db építőelem
A LEGO® márkájú "LEGO DUPLO 10587 - Kávézó" nevű játék gyártója a LEGO, főleg 2 és 5 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

LEGO®

LEGO DUPLO 10587 - Kávézó

LEGO® DUPLO® 10587 - Kávézó

5 590 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.