KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

LEGO® DUPLO® 10594 - Szófia hercegnő fenséges istállója

LEGO DUPLO 10594 - Szófia hercegnő fenséges istállója
8 490 Ft
+170 hűségpont ajándékba - Részletek...
LEGO®
inkább lányoknak
nem rendelhető
29925
Állíts össze egy szuper istállót, ami csak a tiéd, a Szófia hercegnő fenséges istállója készlettel!
A színes LEGO elemek kiváló szórakozást biztosítanak! Építsd meg a LEGO DUPLO: Szófia hercegnő fenséges istállóját a lovacska számára, majd etesd meg! Szófia hercegnő is segítségedre lesz, aki rajong az állatokért. Segíts Szófia hercegnőnek felkészülni a nagy lovas versenyre, hogy minél jobban szerepeljen az ő kis lovacskája, Minimus! Így Szófia lehet az első hercegnő, aki bekerül a lovas derbi döntőjébe a mágikus, repülő lovacskával! De addig rengeteg gyakorlásra, biztatásra és szeretetre van szüksége a kis pacinak, hogy magabiztosan léphessen a startmezőre a nagy napon!
Tartozékok: 38 db építőelem
A LEGO® márkájú "LEGO DUPLO 10594 - Szófia hercegnő fenséges istállója" nevű játék gyártója a LEGO, főleg 2 és 5 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

LEGO®

LEGO DUPLO 10594 - Szófia hercegnő fenséges istállója

LEGO® DUPLO® 10594 - Szófia hercegnő fenséges istállója

8 490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.