KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

LEGO® DUPLO® 10595 - Szófia hercegnő fenséges kastélya

LEGO DUPLO 10595 - Szófia hercegnő fenséges kastélya
16 750 Ft
+335 hűségpont ajándékba - Részletek...
LEGO®
inkább lányoknak
nem rendelhető
29926
Ha te is szeretnél királynői pompában játszani, akkor a kedvenceid közé fog tartozni a Szófia hercegnő fenséges kastélya készlet! Fedezd fel a királyi kastélyt Szófiával, Amber-el és kedvenc nyuszijukkal Clover-el! A lányok imádnak a palotában kalandozni, ahol megannyi királyi móka és varázslatos meglepetés leselkedik minden sarokban! Játssz egyet Cloverrel a nyuszival, a trón terembe és fedezd fel a kincseket az alagsorban, mielőtt az egész estét végigtáncolod a bálteremben! A kimerítő nap után pedig kísérd fel a hercegnőket az emeletre, ahol a hálószobát találod. Szépen takargasd be őket, hogy minél szebbet álmodhassanak a holnap reggeli kalandokról.
Tartozékok: 86 db építőelem

A LEGO® márkájú "LEGO DUPLO 10595 - Szófia hercegnő fenséges kastélya" nevű játék gyártója a LEGO, főleg 2 és 5 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

LEGO®

LEGO DUPLO 10595 - Szófia hercegnő fenséges kastélya

LEGO® DUPLO® 10595 - Szófia hercegnő fenséges kastélya

16 750 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.