LEGO® DUPLO® 10596 - Disney hercegnők gyűjtemény

LEGO DUPLO 10596 - Disney hercegnők gyűjtemény
A készlet bájos kikapcsolódást nyújt, az összeillesztéstől a játékig.
A három kedvelt hercegnő egy készletben! Építsd meg Hamupipőkének a a palotát, hogy el tudjon menni a bálba. Ezek után csobbanhatsz egyet Ariellel a csodálatos Atlanticába, ahol a többi sellő is él. Végül pedig ne feledkezz meg Hófehérkéről sem, aki a törpék házában menekült a gonosz mostoha elől! Találj ki új történeteket a hercegnőkkel, csak ne feled, hogy a végén mindenki boldogan éljen, amíg meg nem hal!
Tartozékok: 63 db építőelem
A LEGO® márkájú "LEGO DUPLO 10596 - Disney hercegnők gyűjtemény" nevű játék gyártója a LEGO, főleg 2 és 5 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
LEGO®
inkább lányoknak
29924
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

LEGO DUPLO 10596 - Disney hercegnők gyűjtemény

LEGO® DUPLO® 10596 - Disney hercegnők gyűjtemény

12 190 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.