Ébredéstől indulásig társasjáték

7 990 Ft
+160 hűségpont ajándékba - Részletek...
1-3 nap
76841
A reggeli készülődés sokszor nehéz tud lenni, jól tudja ezt minden szülő. Mindig elhatározzuk, hogy felkelünk időben, és nyugodtan, kényelmesen indítjuk a napot, hogy mindenki kiegyensúlyozottan mehessen az oviba és az iskolába, de ez sajnos ritkán jön össze. Ebben nyújt segítséget ez a játék.
Az Ébredéstől indulásig fejlesztő társasjáték vidám és beszélgetős formában meséli el az átlagos reggeleket. A játékosok akciómezőkre lépve kártyákat kapnak, amelyeken a reggeli tevékenységek olvashatók. A játék végén ezek alapján kell elmesélni a reggeleiket. Az is nyer, aki legelőször jut el az úticéljához, és az is, akinek a legtöbb kártyát sikerül összegyűjtenie. Valójában azonban ebben a játékban mindenki nyertes, mert elmesélheti a saját reggelét, és jót szórakozhat a játékostársak történetein.
Kellemes, szórakoztató és könnyed lépegetős társasjáték, amelyben a gyermekek rengeteg új szót tanulhatnak, fejlődhet a szókincsük, fogalmazási-, szociális- és beszédkészségük, valamint az érzelmi intelligenciájuk is. Nagy szerepet játszhat egy napirend kialakításában, ezáltal könnyedebbek lehetnek majd a reggelek.
A játék nagymértékben fejleszti a kommunikációs készséget, az időrendiséget, beszédkészséget és a memóriát. A napi rutint is segít begyakoroltatni a gyerekek.
Játékidő: kb. 20 perc
A Keller&Mayer márkájú "Ébredéstől indulásig társasjáték" nevű játékot főleg 3 és 8 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
Az "Ébredéstől indulásig társasjáték" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2022. november 30-án, szerdán kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2022. november 30-án, szerdán átveheti.

Ajánlott termékek

Keller&Mayer

Ébredéstől indulásig társasjáték

Ébredéstől indulásig társasjáték

7 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.