Ecoiffier - 3 részből álló konyha kiegészítőkkel

Ecoiffier - 3 részből álló konyha kiegészítőkkel
Az Ecoiffer: Háromrészes konyha szettel gyermeked igazi mesterszakáccsá válhat! Konyhájában süthet-főzhet, megvendégelheti a család minden tagját. A konyhaszett három részből áll, az egyik pult felül mosogatóval, alul mosogatógéppel rendelkezik, a másikon főzőlap, alul pedig hűtőszekrény kapott helyet, a harmadik pult pedig lent egy beépített sütőt kapott, fent pedig egy polcrendszert, ahol rendezetten tárolhatók a fűszerek és az egyéb konyhai eszközök is. A mosogatógép, a hűtő és a sütő nyitható ajtókkal rendelkezik. A konyha egy vonalban és behajtva is használható, így kétféleképp is felállítható. A szettben kiegészítők is helyet kaptak, a készlet tartalma: lábas, tepsi, evőeszköz, tányér, pohár, konyhai eszközök, konzerv és játékétel.
A pult magassága: 38 cm. Méretek: 77 x 19 x 84 cm.
Az "Ecoiffier - 3 részből álló konyha kiegészítőkkel" nevű játék gyártója az Écoiffier, főleg 1 és 6 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
Écoiffier
inkább lányoknak
61257
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Ecoiffier - 3 részből álló konyha kiegészítőkkel
Ecoiffier - 3 részből álló konyha kiegészítőkkel

Ecoiffier - 3 részből álló konyha kiegészítőkkel

12 190 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2020. – A játék-webáruház.