Ecoiffier - Állatorvos kocsi

Ecoiffier - Állatorvos kocsi
Ecoiffier 15 részes állatorvosi vizsgálóasztal. Ez a szerepjáték fejleszti a gyerekek kreativitását, fantáziáját és a finom motoros képességét. Az állatorvosi kocsival a gyerkőcök egyedül, vagy akár többen is játszhatnak, betölthetik az orvos, illetve a gazdi szerepét is. A vizsgálóasztalhoz tartozik egy kutyus, egy hordozó, vizsgáló és kezelő eszközök, mérőszalag, betegkarton és tál is csonttal.
Az asztal méretei: 37 x 32 x 51 cm.
Az "Ecoiffier - Állatorvos kocsi" nevű játék gyártója az Écoiffier, főleg 1 és 8 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
Écoiffier
59920
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Ecoiffier - Állatorvos kocsi

Ecoiffier - Állatorvos kocsi

10 890 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.