KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Ecoiffier - Állatorvos kocsi

Ecoiffier - Állatorvos kocsi
10 890 Ft
+218 hűségpont ajándékba - Részletek...
Écoiffier
nem rendelhető
59920
Ecoiffier 15 részes állatorvosi vizsgálóasztal. Ez a szerepjáték fejleszti a gyerekek kreativitását, fantáziáját és a finom motoros képességét. Az állatorvosi kocsival a gyerkőcök egyedül, vagy akár többen is játszhatnak, betölthetik az orvos, illetve a gazdi szerepét is. A vizsgálóasztalhoz tartozik egy kutyus, egy hordozó, vizsgáló és kezelő eszközök, mérőszalag, betegkarton és tál is csonttal.
Az asztal méretei: 37 x 32 x 51 cm.
Az "Ecoiffier - Állatorvos kocsi" nevű játék gyártója az Écoiffier, főleg 1 és 8 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Écoiffier

Ecoiffier - Állatorvos kocsi

Ecoiffier - Állatorvos kocsi

10 890 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.