Ecoiffier - Nursery - Pelenkázó pult játékbabának

Ecoiffier - Nursery - Pelenkázó pult játékbabának
Pelenkázó pult játékbabának Nursery Écoiffier egy többfunkciós gyerekjáték, mely rengeteg játéklehetőséget tartogat a kis dadusok számára 1-től 5 éves korig. Egyedi gyerekjáték csodaszép rózsaszín, világosrózsaszín és fehér színek kombinációjában tündököl, és a kis anyuka minden fontos és hasznos tartozékot megtalál rajta, mely kedvenc játékbabájáról való gondoskodáshoz szükséges. Pelenkázó pult vidám körforgóval, etetőszék tartozékokkal, mosdó zuhannyal, kiskád samponnal és még mérleg is tartozik a pöpec játékhoz a játékbaba súlyának ellenőrzésére. Természetesen a szettből nem hiányozhat fésű sem a játékbaba megfelelő szépítkezéséhez, hőmérő, de a tápszer sem. Nursery játékszett babáknak összesen 13 kiegészítőt tartalmaz, melyek feledhetetlen mókát biztosítanak majd a kis anyuka számára. Pelenkázó pult fürdőszobával és etetőszékkel maximum 32 cm hosszú játékbabának alkalmas.
Az "Ecoiffier - Nursery - Pelenkázó pult játékbabának" nevű játék gyártója az Écoiffier, főleg 2 és 6 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
Écoiffier
inkább lányoknak
66073
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Ecoiffier - Nursery - Pelenkázó pult játékbabának
Ecoiffier - Nursery - Pelenkázó pult játékbabának

Ecoiffier - Nursery - Pelenkázó pult játékbabának

9 490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.