Vásároljon 7.000 Ft felett, és rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Écoiffier - Turbo fűnyíró

Écoiffier - Turbo fűnyíró
2 290 Ft
+46 hűségpont ajándékba - Részletek...
Écoiffier
nem rendelhető
57913
Szeretnél te is segíteni a kert körül, de még túl kicsinek tartanak hozzá? A játékfűnyíróval most kedvedre gyakorolhatsz, mely hasonló élményt tud nyújtani, mint az igazi fűnyírók. A játék tartályában menet közben kis elemek kezdenek el pattogni, míg a játék fűnyíró kattogó hangot hallat magából. A fűnyíró forgatható benzin kupakkal, és 5 állású sebességgombbal rendelkezik.
Mérete: 44 x 25 x 48 cm.
Az "Écoiffier - Turbo fűnyíró" nevű játék gyártója az Écoiffier, főleg 2 és 5 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Écoiffier

Écoiffier - Turbo fűnyíró

Écoiffier - Turbo fűnyíró

2 290 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.