Eichhorn - Fa vonatszett felüljáróval

Eichhorn - Fa vonatszett felüljáróval
12 490 Ft
+250 hűségpont ajándékba - Részletek...
Eichhorn
inkább fiúknak
25673
Fából készült Eichhorn vonatszett felüljáróval, mozdonnyal és egyéb pályaelemekkel kiegészítve. A pályaelemeket többféle módon is össze tudod építeni, nagy kört vagy éppen 8-as formát készítve. A pálya felüljárót is tartalmaz, az elkészült vasutat házikóval és egy fával is tudod díszíteni. A készlet a vonatot és a vonatkocsikat is tartalmazza.
Az Eichhorn márkájú "Eichhorn - Fa vonatszett felüljáróval" nevű játék gyártója a Simba, főleg 3 és 6 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Eichhorn

Eichhorn - Fa vonatszett felüljáróval

Eichhorn - Fa vonatszett felüljáróval

12 490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.