Eichhorn - Farmgazdaság játékszett fából - 20 db-os

11 990 Ft
+240 hűségpont ajándékba - Részletek...
Eichhorn
1-2 munkanap
81819
Az Eichhorn Farmgazdaság játékszettjével a gyerekek eljátszhatják egy gazdaság hétköznapjainak jeleneteit. A készletben az igényesen és részletgazdagon kidolgozott alaplapon és épületeken kívül kerítéselemek és különböző állatfigurák (pl. malacok, tehenek, lovak, libák) is helyet kaptak, akik kényelmesen elférnek kis otthonukban. A gazdasszony kiterelheti az állatokat az istállóból, megetetheti a jószágokat, kitakaríthatja a fekhelyeiket, leszüretelheti a beérett termést, majd a nap végén visszaterelheti a farmállatokat a helyükre.
A készlet segítségével a gyerekek különböző történeteket játszhatnak el, amely során fejlődik képzeletük, fantáziájuk és kommunikációs készségük, ráadásul a kicsik játékosan megismerkedhetnek a farmállatokkal és gondozásuk mikéntjével is.
A játékszett elemei kiváló minőségű fából készültek, így a játék jó választás a környezettudatos, globálisan gondolkodó családoknak.
Az "Eichhorn - Farmgazdaság játékszett fából - 20 db-os" nevű játék gyártója az Eichhorn, főleg 3 és 8 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
Az "Eichhorn - Farmgazdaság játékszett fából - 20 db-os" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • GLS házhozszállítással akár már 2024. február 29-én, csütörtökön kézhez kaphatja (1.649 Ft),
  • egy közeli GLS CsomagPontban akár már 2024. február 29-én, csütörtökön átveheti (1.449 Ft),
  • egy közeli GLS Automatában akár már 2024. február 29-én, csütörtökön átveheti (1.199 Ft).
Megosztás

Ajánlott termékek

Eichhorn - Farmgazdaság játékszett fából - 20 db-os

Eichhorn - Farmgazdaság játékszett fából - 20 db-os

11 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.