Ékszerkészítő készlet csillagos gyöngyökkel

Ékszerkészítő készlet csillagos gyöngyökkel
1 150 Ft
+23 hűségpont ajándékba - Részletek...
Simba
inkább lányoknak
26577
Készíts gyönyörű karkötőket, nyakláncokat és gyöngysorokat az Ékszerkészítő készlet csillagos gyöngyökkel készlet használatával! A csomagban különböző méretű, formájú és színű gyöngyöket találhatsz, amiket csak egymás után fel kell fűznöd a színes madzagokra. A gyöngyök között találhatsz nagyobb, állatos gyöngyöket is. A madzagon lévő csomót egy külön összecsukható gyönggyel tudod elrejteni.
Az "Ékszerkészítő készlet csillagos gyöngyökkel" nevű játék gyártója a Simba, főleg 5 és 10 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Simba

Ékszerkészítő készlet csillagos gyöngyökkel

Ékszerkészítő készlet csillagos gyöngyökkel

1 150 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.