KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Elmers - Mágikus Slime aktivátor folyadék, 259 ml

Elmers - Mágikus Slime aktivátor folyadék, 259 ml
1 990 Ft
+40 hűségpont ajándékba - Részletek...
ICO
nem rendelhető
58596
A Slime-ot egyszerű elkészíteni: össze kell keverni az Elmers Mágikus slime aktivátor folyadékot az Elmers fehér slime rhasztóval és kész is a tökéletes állagú Slime. A mágikus folyadék minden összetevőt tartalmaz, így nem kell külön hozzáadni a bóraxot, a kontaktlencse folyadékot és a szódabikarbónát sem. A termék gyermekbarát és mosható, így akkor sem kell aggódni, ha véletlenül rámegy a ruhára. A flakon tartalma 4 adag slime elkészítéséhez elegendő, 259 ml-es.
Az "Elmers - Mágikus Slime aktivátor folyadék, 259 ml" nevű játék gyártója az ICO, főleg 3 és 12 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Elmers - Mágikus Slime aktivátor folyadék, 259 ml

Elmers - Mágikus Slime aktivátor folyadék, 259 ml

1 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.