KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Elmers - Slime készítő kezdőszett

Elmers - Slime készítő kezdőszett
6 790 Ft
+136 hűségpont ajándékba - Részletek...
ICO
nem rendelhető
58597
A Slime-ot egyszerű elkészíteni, főleg az Elmers: Slime készítő kezdőszettel. Csak össze kell keverni az Elmers Mágikus slime aktivátor folyadékot az Elmers tiszta PVA ragasztóval, majd mehetnek bele a csillogó ragasztók, és kész is a tökéletes állagú Slime. A mágikus folyadék minden összetevőt tartalmaz, így nem kell külön hozzáadni a bóraxot, a kontaktlencse folyadékot és a szódabikarbónát sem. A csomagban minden megtalálható, amire slime készítés közben szükség lehet. A termék gyermekbarát és mosható, így akkor sem kell aggódni, ha véletlenül rámegy a ruhára.
A készlet tartalma: 2 flakon Elmers PVA ragasztó 147 ml, 4 tubus Elmers csillogó ragasztó 10,5 ml, valamint két flakon Elmers mágikus slime aktivátor folyadék 68 ml.
Az "Elmers - Slime készítő kezdőszett" nevű játék gyártója az ICO, főleg 4 és 12 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Elmers - Slime készítő kezdőszett

Elmers - Slime készítő kezdőszett

6 790 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.