Első játékom - Maci bújócska párosító játék

Első játékom - Maci bújócska párosító játék
A macis bújócska imádnivaló fordulatot hoz a kisgyermekek fejlesztésébe!
Rejtsétek az állatokat a rekeszekbe és felváltva nyissátok ki az ajtókat, hogy megtaláljátok a párokat. Versenyezzetek, hogy ki találja meg hamarabb a párokat! Ez a szuper játék két játékos számára készült, háromféle játékmóddal, de természetesen gyermeked szabadjátékként is játszhat vele.
Kiválóan fejleszti a színek és formák megkülönböztetését és párosítását, illetve a matematikai készségek megalapozásához elengedhetetlen minta felismerést.
Nagyszerű lehetőséget kínál a kisgyermekek számára, hogy szórakoztatóan tanuljanak.
Az angol Learning Resources (melynek Amerikai fejlesztőközpontja az Educational Insights) több mint 30 éve ontja magából a jobbnál jobb játékötleteket, melyek nem csak megunhatatlan játékélményt biztosítanak, de hozzásegítik gyermeked, hogy élmény legyen számára a tanulás. Minden játék célja, hogy a gyerekek magabiztos tudást szerezzenek és úgy érezzék, bármire képesek. A babakortól az iskoláig végigkísérnek a Learning Resources gyönyörű és hasznos játékai.
Az "Első játékom - Maci bújócska párosító játék" nevű játék gyártója a Learning Resources, főleg 2 és 4 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
Learning Resources
68345
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Első játékom - Maci bújócska párosító játék
Első játékom - Maci bújócska párosító játék

Első játékom - Maci bújócska párosító játék

7 890 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.