Én kicsi pónim - POP kis készlet - Zecora

Én kicsi pónim - POP kis készlet - Zecora
2 490 Ft
+50 hűségpont ajándékba - Részletek...
inkább lányoknak
27202
Készítsd el saját, egyedileg dekorált Zecora pónidat! A POP kis készlet - Zecora egy két részből álló fehér pónifigurát tartalmaz, akit matricákkal, karkötőkkel és egyéb kiegészítőkkel tudsz díszíteni. Csak pattintsd össze Zecora két felét, tedd rá a sörényét és farkát, utána már kedvedre tudod díszíteni! Az Én kicsi pónim - POP készletek kombinálhatók egymással, így akár RarityJack, vagy Pinkie Sparke pónikat is létre tudsz hozni! A készlet egy ív matricát és egyéb kellékeket is tartalmaz.
Összerakott póni mérete: kb. 8 cm.
Csomagolási méretek: 17 x 3 x 19 cm.
Az Én Kicsi Pónim márkájú "Én kicsi pónim - POP kis készlet - Zecora" nevű játék gyártója a Hasbro, főleg 4 és 10 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Én Kicsi Pónim

Én kicsi pónim - POP kis készlet - Zecora

Én kicsi pónim - POP kis készlet - Zecora

2 490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.