Én kicsi pónim - Szivárvány kastély óriás játékszett

Én kicsi pónim - Szivárvány kastély óriás játékszett
14 350 Ft
+287 hűségpont ajándékba - Részletek...
inkább lányoknak
27197
Nagy méretű, a szivárvány színeiben pompázó óriás kastély, kiegészítőkkel. A Szivárvány kastély óriás játékszett könnyen összerakható, több emeletes kastély a póniknak, akik a csúszdákon és a felhőn tudnak fel-le közlekedni. A kastély összeépíthető a többi Én kicsi pónim készlettel is, a csomag tartalmazza Twilight Sparkle hercegnő póni figuráját is. A csomagban található sminkasztal, fiók és szék is kulccsal zárható, ezek fiókjában apróságokat tudsz elhelyezni.
Csomagolási méretek: 51 x 11 x 38 cm.
Az Én Kicsi Pónim márkájú "Én kicsi pónim - Szivárvány kastély óriás játékszett" nevű játék gyártója a Hasbro, főleg 4 és 10 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Én Kicsi Pónim

Én kicsi pónim - Szivárvány kastély óriás játékszett

Én kicsi pónim - Szivárvány kastély óriás játékszett

14 350 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.