EnchanTimals - Tengeri királyság - Aquapark

EnchanTimals - Tengeri királyság - Aquapark
11 390 Ft
+228 hűségpont ajándékba - Részletek...
Mattel
72776
Üdvözlünk az Enchantimals Royal Ocean Kingdom Aquaparkban! Vidám kalandok és szórakozás vár a közel 15 cm-es Shayda Sea Lion babával és kis állatbarátaival. Ha vizet engedtek a medencébe, pancsolhattok, lecsúszhattok a kacskaringós csúszdán, hintázhattok a kényelmes fotelekben, játszhattok a spirál lifttel és még sok minden mással. És persze a csodás vízi szórakozás közben végtelen színes történetet játszhattok el, miközben kis kedvenceitekről sem feledkeztek meg. Hisz a barátok jelmondata mindenhol változatlan: Mindenünk a gondoskodás!
Az "EnchanTimals - Tengeri királyság - Aquapark" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 4 és 12 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Mattel

EnchanTimals - Tengeri királyság - Aquapark

EnchanTimals - Tengeri királyság - Aquapark

11 390 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.