Enchantimals - Core Character házikó, türkiz

Enchantimals - Core Character házikó, türkiz
Az Enchantimals a barátságról, az állatok és a természet szeretetéről és a gondoskodásról szól, és erre tanítja a kicsiket is. Ezek a kis kunyhók emellett egy sor meglepetést is tartogatnak. A majdnem 25 cm magas házikó mellett egy 15 cm-es baba is található bennük. Választani lehet Bree Bunny vagy Patter Peacock imádni való otthona között.
Házikójuk szuper belsőt kapott olyan extrákkal, mint a lehajtható asztal, a hűtőszekrény, a tűzhely és a nyitható ajtós szekrények - melyek mind rengeteg színes történetre inspirálnak és vidámabbá teszik a játékot.
A meglepetések és a kedves karakterek rengeteg felhőtlen pillanatot tartogatnak. A babák és a kiegészítők a házikóban is tárolhatók, így könnyen szállítható. A kedves történeteknek csak a szárnyaló fantázia szabhat határt. Enchantimals barátok jelmondata: Mindenünk a gondoskodás!
A készletek külön kaphatók.
A színek és díszítések eltérhetnek.
Az "Enchantimals - Core Character házikó, türkiz" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 4 és 12 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
Mattel
inkább lányoknak
70248
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Enchantimals - Core Character házikó, türkiz

Enchantimals - Core Character házikó, türkiz

12 690 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.