Enchantimals - Delfin család

Hív a természet! Ezek a bájos babák és állat barátaik mindenkit könnyedén elvarázsolnak. Az Enchantimals barátok olyan különleges kapcsolatban állnak az állatokkal, hogy még hasonlítanak is rájuk. Ezekben a készletekben egy egész kis közösség található.
A csomagban a 15 cm-es baba mellett 3-4 tanyasi állat is várja a gyerekeket, egyenesen Harvest Hillsről. Cambrie Cow Ricotta tehénnel és két kisbocival érkezik, Dinah Duck Slosh kacsát és 3 kiskacsát hozott magával.
A babák levehető szoknyát és cipőt és kiegészítőket viselnek, imádnivalóan természetes a stílusuk és hosszú a hajuk. A állat barátok is egyedi külsőt kaptak, az pedig, hogy kisállatokkal együtt játszhatnak a kicsik, még több történet elmesélésére és még több gondoskodásra inspirál.
Az Enchantimals barátok kedvességre, gondoskodásra, barátságra és nem utolsó sorban a természet szeretetére tanítanak. Jelszavuk: "Mindenünk a gondoskodás!" Több karakter összegyűjtésével még színesebbé és változatosabbá tehetitek a játékot az Enchantimals világában.
A csomag egy darab divatos ruhába öltöztetett babát, kiegészítőket és 3 vagy 4 állat figurát tartalmaz (az adott karaktertől függően).
Az "Enchantimals - Delfin család" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 4 és 12 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
Mattel
inkább lányoknak
1-3 nap
76062
6 490 Ft
Az "Enchantimals - Delfin család" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2022. október 04-én, kedden kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2022. október 04-én, kedden átveheti.

Ajánlott termékek

Mattel

Enchantimals - Delfin család

Enchantimals - Delfin család

6 490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.