EnchanTimals - Hixby Hedgehog figura

EnchanTimals - Hixby Hedgehog figura
Az Enchantimals meséből ismert Hixby Hedgehog és imádnivaló kis sünije mindenkit elbűvölnek. Hixby élénk színű inget, koptatott farmert és bakancsot visel, szőrmés kabáttal. Állatszerű füle kikandikál tüsi hajából, így igazán különleges a megjelenése. A vicces részletek, mint a nagy kerek piros szemüveg, állati vonásokat is tartalmazó arca és jellegzetes kiegészítői, mint sünifülei, egyedivé teszik őt. A gyerekek imádják majd a figura és állatkája közti különleges kötődést, és a világot, ahol a Törődés a Mindenünk. Gyűjtsd össze mindegyik Enchantimals figurát, és meséld el saját, elbűvölő kalandjaidat. A baba mérete: 15 cm.
Az "EnchanTimals - Hixby Hedgehog figura" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 4 és 12 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
Mattel
inkább lányoknak
68309
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
EnchanTimals - Hixby Hedgehog figura
EnchanTimals - Hixby Hedgehog figura

EnchanTimals - Hixby Hedgehog figura

3 450 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.