Enchantimals - Hóemberes móka

Enchantimals - Hóemberes móka
Az Enchantimals világa ihlette Hóemberes móka játékszett az elbűvölő Sharlotte Squirrel mókus babával és kiskedvencével, Walnut-tal mutatkozik be, a szett többi elemével pedig barátságos jeleneteket mutathatnak be a gyerekek. Sharlotte és kis barátja imádnak hóembert építeni, közben pedig minden apró részletre figyelnek, nem csak a hóember arcára, de még a gombocskákra is. A szettben található 15 cm-es baba arca festett, élénk színű ruházatot, és kiegészítőket visel. A gyerekek imádják majd eljátszani a természet csodáit, és a világot, ahol a Törődés a Mindenünk. Mindegyik Enchantimals szettet összegyűjtve még izgalmasabb lesz a játék!
Az "Enchantimals - Hóemberes móka" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 4 és 12 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
Mattel
inkább lányoknak
66121
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Enchantimals - Hóemberes móka
Enchantimals - Hóemberes móka

Enchantimals - Hóemberes móka

5 550 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2020. – A játék-webáruház.