2024.08.02-ig (szabadság miatt) zárva tartunk. Új rendelést - legkorábban - augusztus 6-án tud átvenni.

EnchanTimals - Karina Koala és Dab

EnchanTimals - Karina Koala és Dab
2 390 Ft
+48 hűségpont ajándékba - Részletek...
Mattel
inkább lányoknak
nem rendelhető
59386
Az Enchantimals meséből ismert Karina Koala és imádnivaló kis koalája Dab, mindenkit elbűvölnek. Karina élénk, vibráló színű ruhát és cipőt visel. Fejdísze kikandikál a hajából, így igazán különleges a megjelenése. A vicces részletek, mint csinos haja, állati vonásokat is tartalmazó arca és jellegzetes kiegészítői egyedivé teszik őt. A gyerekek imádják majd a figura és állatkája közti különleges kötődést, és a világot, ahol a Törődés a Mindenünk.
A baba mérete: 15 cm.
Az "EnchanTimals - Karina Koala és Dab" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 4 és 12 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Mattel

EnchanTimals - Karina Koala és Dab

EnchanTimals - Karina Koala és Dab

2 390 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.